Het kiezen van een toegangscontrole systeem is vaak een afwegende en omvangrijke beslissing voor de meeste bedrijven. De installatie en aanschafkosten zijn uiteraard belangrijk, maar het systeem moet eveneens aan uw wensen en eisen voldoen en 100% betrouwbaar zijn.

Bij Paxton fabriceren ze al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole oplossingen. Hun research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligings doeleinden. Onze toewijding resulteert zich in producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

Paxton products

Het aanbrengen van een toegangscontrolesysteem kan aanvoelen als een grote verandering binnen uw bedrijf. Het toegangscontrolesysteem moet een extra veiligheidsvoordeel bieden zonder dat het een tijdrovend beheer vereist. ` 

Paxton toegangscontrolesystemen zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik. De verhoogde veiligheid biedt voordelen voor iedereen, niet alleen voor het bedrijf maar ook zeker voor de medewerkers. Door de eenvoudige gebruikers software geeft ons toegangscontrole systeem zeker geen kopzorgen voor degene die het moeten beheren.

Key benefits van Paxton toegangscontrole

  • Betrouwbare toegangscontrolesystemen van een hoge kwaliteit: wij als Paxton zijnde geloven in onze producten en de kwaliteit daarvan en geven daarom een 5 jaar garantie. Lees hier verder
  • Toegangscontrolesystemen welke zeer eenvoudig zijn in gebruik: minimale training vereist voor de beheerders.
  • Breed producten pakket van kaartlezers tot deurintercom: altijd de juiste oplossing voor elke situatie.
  • Toegangscontrole software: geen verborgen en onverwachte kosten of terugkerende software licenties.
  • Gratis software-updates: Net2 software-updates zijn gratis! Zo bent u altijd up to date en kunt u gebruik maken van de nieuwste mogelijkheden van het Paxton toegangscontrolesysteem.