Lelife Telecom & ICT heeft een oplossing voor elke branche

Kinderdagverblijven online dankzij Lelife Telecom & ICT

Steeds meer kinderdagverblijven zien de online mogelijkheden. Voorheen werd vrijwel alle administratie op papier gedaan en weggewerkt in steeds dikker wordende ordners. Met de technologie van tegenwoordig kan het internet ook voor uw kinderdagverblijf de uitkomst zijn!

Kinderdagverblijven kunnen het internet gebruiken voor de:
– Administratieve doeleinden
– Beveiligingssystemen (Camera’s)
– Contactonderhoud met  de ouders
– Online opslag van de Administatie (Cloud)
– Telefonie & bereikbaarheid (VOIP)
– Roostertechnisch
– Vindbaarheid

Afhankelijk van de locatie van het kinderdagverblijf is het mogelijk om een  supersnelle internet verbinding te realiseren. Dit kan, afhankelijk van de locatie en wensen/eisen, middels: zakelijk glasvezel, kabel of een DSL verbinding.

Zakelijk internet voor het landbouwbedrijf

Steeds meer landbouwbedrijven gebruiken High Tech oplossingen om de productie te optimaliseren. Hiervoor is een supersnelle en stabiele internet oplossingen nodig.

Lelife Telecom & ICT heeft veel kennis en kunde opgedaan afgelopen jaren met communicatie oplossingen in de landbouw branche. Ook uw organisatie kan hiervan profiteren. Voor landbouwbedrijven is het niet altijd voordehandliggend om een kabelverbinding aan te leggen. Maar wanneer het niet via de kabel kan, gaat Lelife Telecom & ICT door de lucht!